Home

De Zeeuwse Kunstenaar

Ik maak originele en persoonlijke sculpturen voor de klant met de kettingzaag uit een boomstam. Daarbij wordt vooraf gekeken naar de wensen van de klant en de mogelijkheden die er zijn voor de grootte en vorm van het sculptuur. Het maken van paeremessen (een Zeeuwse volkskunst), door middel van houtsnijwerk, is een andere specialiteit van mij!

Ook werk ik als ZZP’er voor bosbouw- en hoveniersbedrijven.

Services

Wat ik doe


Kettingzaagkunst

Ik geef boomstammen een nieuw leven door mijn creativiteit te gebruiken in combinatie met de wensen van de klant. Een origineel en persoonlijk sculptuur komt zo tot stand.

Paeremessen

Het maken van paeremessen is een Zeeuwse volkskunst waar ik trots op ben. Op de pagina ‘Paeremessen’ kunt u meer lezen over de historie en het proces. Ook is er wat van mijn eigen werk te zien.

Mijn werk als ZZP’er

Ik werk als ZZP’er voor bosbouw- en hoveniersbedrijven. Door mijn ervaring bij Staatsbosbeheer en het werk voor mijn eigen bedrijf, kan ik op veel vlakken uit de voeten!

Gerco Murre, de Zeeuwse Kunstenaar, Zeeland, Kettingzaagkunst, sculpturen, houtbewerking, houtsnijwerk.

Waarom u een opdracht moet overwegen…

Het sculptuur is een aanwinst voor uw tuin, een blikvanger in uw huis, een mooi geschenk voor een verjaardag, huwelijk of jubileum of een 3D logo van uw bedrijf bij uw huis of bedrijventerrein.

Hier kunt u op rekenen als u een opdracht geeft:

  • Persoonlijk
  • Origineel
  • Regelmatig een update over het proces door middel van foto’s.
  • De mogelijkheid om live te komen kijken.
  • Levering door mij aan huis